Фасовка: 10н
Середньостиглий сорт крупноплідного гарбуза. Плоди овальні або кулясті з гладенькою або злегка сегментованою поверхнею жовтого або світло-оранжевого кольору, м´якоть жовтого кольору, соковита. Середня маса одного плоду — 10-20 кг, зрідка досягає 40 кг. Рослина цінна вмістом цукру, крохмалю, вітамінів, каротину, клітковини, пектинових речовин, органічних солей, заліза, фосфору. Використовується для виготовлення соків, пюре, у кондитерських виробах, для дієтичного харчування, а також як кормова культура. Плоди мають хорошу транспортабельність та добре зберігаються на протязі зими.
Насіння у відкритий грунт висівають в кінці квітня — на початку травня під плівку, коли грунт прогріється до +10-12°С. Гарбуз Стофунтовка потребує супіщаних і суглинистих грунтів. Висаджувати необхідно на сонячних ділянках, захищених від вітру. Вегетаційний період — 112-138 днів.
Норма висіву: 0,4 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 5-7 см.
Ширина міжрядь: 70-100 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |