Кабачок Грибовський

Кабачок Грибовський
Кабачок Грибовський

Фасовка: 20н, 20г, 50г

Ранньостиглий врожайний сорт кабачка. Вегетаційний період — 46-57 днів. Рослина кущова. Плід циліндричний з гладкою шкіркою світло-зеленого кольору, масою 450-800 г. М'якоть біла, щільна. Плоди збирають недозрілими (довжиною 18-20 см) для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії.

Тепло- і світлолюбива культура. Для кабачка найбільш придатні легкі, родючі грунти. Оптимальна для росту температура — +18-23°С. Сорт Грибовський унікальний тим, що добре переносить довготривале зниження температури. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40 денною розсадою, яку вирощують у горщиках. Ділянку для кабачків треба обирати добре освітлювану, сонячну, де раніше не росли гарбузові культури.

Норма висіву: 3-4 насінини на 1 м².

Глибина загортання насіння: до 5см.

Ширина міжрядь: 70-90 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading