Фасовка: 1г
Середньопізній сорт. Головка плеската, масою 2,0-3,5 кг, середньої щільності, переріз білий. Один з кращих сортів для свіжого споживання восени і квашення. Цінна високим вмістом вуглеводів, білків, мінеральних речовин, ряду вітамінів. Вітаміну С в качанах міститься більше, ніж у лимонах. Капусту рекомендують вживати при серцево-судинних захворюваннях, виразці шлунка та інших хворобах. Сорт високотоварний, лежкість середня.
Культура холодостійка, світло- та вологолюбива. Вирощувати розсадним способом або посівом насіння в грунт. При посіві капусти насінням у ґрунт рослини утворюють потужну глибоко-проникаючу кореневу систему, стають більш жаро – та посухостійкими і менше уражуються хворобами. Вегетаційний період при цьому скорочується на 14-16 днів. Потребує родючих грунтів, позитивно реагує на внесення добрив. Оптимальна температура для росту − +15-18оС. Вегетаційний період − 145 днів.
Норма висіву: на розсаду — 0,15 г на 1 м², безрозсадним способом — 0,03-0,05 г/м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 50 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |