Фасовка: 1г, 5г, 20г
Сорт пізньостиглий. Високоврожайний. Розетка середнього розміру. Головки округлі, вагою 3-4,2 кг, щільні, соковиті, переріз білий. Призначається для використання в свіжому вигляді, переробки і довготривалого зберігання (до шести місяців). Якість квашеної продукції добра. Сорт характеризується високою транспортабельністю та лежкістю головок, які містять багато сухих речовин, цукру, аскорбінової кислоти.
Холодостійка, волого- і світлолюбива культура. Вирощується розсадним або безрозсадним способом. Посів насіння на розсаду проводять з кінця березня по середину квітня, за 40-45 днів до висадки у відкритий грунт. У відкритий грунт висівають під кінець квітня під плівку. Оптимальна температура для росту — +15-18°С. Вегетаційний період — 150-165 днів.
Норма висіву: на розсаду — 0,15 г на 1 м², безрозсадним способом — 0,03-0,05 г/м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 50 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |