Фасовка: 20н
Виробник: Bejo Zaden B.V., Нідерланди
Капуста Ауторо – середньоранній гібрид. Вегетаційний період – 116 днів. Його смачні, соковиті, щільні по консистенції качани мають злегка овальну форму та тонке внутрішнє листя. Дружно дозрівають. Урожайний гібрид з великими головками 1,5-2 кг. Їх можна вживати в їжу в свіжому вигляді, а також транспортувати на великі відстані без втрати товарного вигляду. Використовують її для приготування салатів, гарнірів тощо. Для квашення вона непридатна. Гідрид зберігається 4-5 місяці. Придатний для вирощування в усіх регіонах України.
Капуста Ауторо – досить холодостійка рослина переносить короткочасне зниження температури до мінус 10-15°С. Щоб одержати високий урожай головок у літній період, розсаду вирощують у теплицях, парниках, у кімнаті на вікні і висаджують у ті самі строки, що й ранньостиглі сорти білоголової. Для використання в осінній період і для зберігання розсаду вирощують у розсаднику (як і пізню капусту) і висаджують у ті ж строки, що й для пізньостиглих сортів, або вирощують безрозсадним способом. Особливістю капусти червоноголової є те, що вона формує порівняно невелику розетку листків. Червоноголову капусту можна вирощувати розсадним та безрозсадним способом. Оптимальна температура для проростання насіння — +18-20°С, сходи з'являються на 3-4 день.
Норма висадки розсади: 3-4 рослини на 1 кв.м.
Глибина загортання насіння: 2-3 см.
Ширина міжрядь: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |