Фасовка: 0,5г
Ранньостиглий сорт капусти броколі. Розетка в діаметрі 30-50 см, качан темно-зелений, щільний, середнього розміру, масою 150-300 г. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та переробки. Броколі багата на клітковину, білки, жири і вітаміни (С, К, РР, U, бета-каротин), в 100 г — 150% денної норми. Також містить велику кількість мінеральних речовин. Капуста броколі корисна хворим з порушеннями нервової системи і серцевою недостатністю, позитивно впливає на склад крові.
Капуста броколі не вимоглива до грунтів, але при вирощуванні на родючих і сонячних ділянках дає більші врожаї. Не переносить кислого грунту. Здатна витримувати заморозки до - 4- 7°С. Сорт вимагає своєчасного збору. Після зрізу достиглих качанів, через 7-12 днів, відростають бокові. Оптимальна температура для росту і розвитку +16-20°С. Вегетаційний період від висадки до технічної стиглості становить 75-80 днів.
Норма висіву: 0,05-0,07 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 0,5-1 см.
Ширина міжрядь: 35 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |