Капуста Пекінська

Капуста Пекінська
Капуста Пекінська

Фасовка: 0,5г

Пекінська або салатна капуста. Головка світло-зеленого кольору, овальна, масою 1,0-2,0 кг. Придатна для використання у свіжому вигляді і переробки, для зберігання не рекомендується. Дуже корисна, оскільки в ній міститься велика кількість вітамінів (А, В1, В2, В5, В6, В9, С, Е, РР, К), мікроелементів та амінокислот. Пекінська капуста — це ліки від авітамінозу, тому особливо вона корисна взимку і навесні, коли людський організм гостро відчуває брак вітамінів.

Вирощують як у відкритому, так і закритому грунті (в осінньо-зимовому та зимово-осінньому обороті). У період вирощування грунт повинен бути постійно вологим. Погано переносить пересадку, тому вирощують через касетну розсаду або відразу висівають на постійне місце. Оптимальна температура формування головки − + 15-18оС. Вегетаційний період − 60-65 днів.

Норма висіву: 0,03 г на 1 м².

Глибина загортання насіння: 1-1,5 см.

Ширина міжрядь: 40 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading