Капуста савойська Вертю

Капуста савойська Вертю
Капуста савойська Вертю

Фасовка: 0,5г

Середньопізній сорт савойської капусти. Качан плоско-округлий масою 2,0 - 4,0 кг, середньої щільності. Листя овальне, сіро-зеленого кольору, пухирчате. Має високі смакові якості і дієтичні властивості. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та переробки, добре зберігається (до 2-3 місяців).

Культура вибаглива до вологи, світлолюбива. Насіння капусти висівають на розсаду під кінець березня, проростає при температурі +2-5°C. У відкритий грунт висаджують розсаду з 5-6 листками. Після висадки розсади капусти, її необхідно поливати кожні 2-3 дні з розрахунку 8 л води на 1 м², надалі полив проводять 1 раз в тиждень. Після кожного поливу, 1 раз в тиждень, необхідно розпушувати грунт на глибину 8 см. Оптимальна температура для росту − +16-25°C. Вегетаційний період від висадки до збору врожаю − 80-90 днів.

 Норма висіву: на розсаду — 0,08 г на 1 м², безрозсадним способом 0,03 г/м².

Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.

Ширина міжрядь: 50 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading