Фасування: 10г
Середньоранній сорт спаржевої квасолі. Вегетаційний період 65-70 днів від висіву. Стебло витке, висотою до 3м, потребує опори. Боби фіолетового кольору, довжиною 20-25см і товщиною 10-15мм, м'ясисті, без волокон. Мають високі смакові якості. Квасоля придатна для використання в кулінарії у свіжому вигляді, для консервування і заморозки не рекомендується. Боби після варіння набувають зеленого кольору. Сорт стійкий до антракнозу квасолі та бактеріозу.
Висів проводять після того, як мине загроза нічних заморозків.
Глибина загортання: 5-6 см.
Ширина міжрядь: 45 см.
Відстань між рослинами: 10 см
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |