Фасовка: 3г, 10г, 20г
Ранньостиглий високоврожайний сорт столової моркви. Вегетаційний період від масових сходів до технічної стиглості становить 70-90 днів. Коренеплоди циліндричної форми з тупим кінчиком, оранжевого забарвлення, з невеличкою серцевиною. Довжина коренеплодів становить 17-19 см, вага до 160 г. М'якоть ніжна, соковита і солодка, темно-оранжевого кольору. Використовують моркву для споживання у свіжому вигляді та переробки. Завдяки підвищеному вмісту каротину придатна для виробництва соку і дитячого харчування.
Культура вимоглива до вологи та родючих пухких грунтів. Насіння проростає при температурі +4°C, сходи переносять температуру -2°C. Морква Амстердамська придатна для вирощування у відкритому грунті, а також під плівкою — на ранню пучкову продукцію. Догляд за рослинами полягає у формуванні густоти, знищенні бур'янів, розпушуванні міжрядь, добре реагує на внесення добрив.
Норма висіву: 0,6-0,8 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 1-1,5 см.
Ширина міжрядь: 25-30 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |