Петрушка Цукрова

Петрушка Цукрова
Петрушка Цукрова

Фасовка: 2; 10 г

Пізньостиглий сорт кореневої петрушки. Вегетаційний період від сходів до утворення коренеплоду — 90-100 днів. Пряна овочева культура. Багата цінними мінеральними солями калію, кальцію, заліза, фосфору, магнію, фітонцидами, клітковиною, вітамінами. Корінь конічний, довжиною до 15-20 см, м'якоть тверда, білого кольору. Молоде листя є чудовою приправою до страв. Для консервації використовують корінь і листя.

Холодостійка культура раннього терміну висіву. Вибаглива до родючості грунту. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин — +17-18ºС. Висівають петрушку зазвичай ранньою весною. Догляд за петрушкою полягає в проріджуванні сходів, підживленні, розпушуванні грунту, прополюванні та в поливі, до якого особливо чутлива коренева петрушка. Кореневі сорти потребують регулярного зволоження в період росту і розвитку коренеплодів.

Норма висіву: 0,5 г на 1 м².

Глибина загортання насіння: 1,5-2 см.

Ширина міжрядь: 30-45 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading