Салат Рукола

Салат Рукола
Салат Рукола

Фасовка: 1г

Сорт скоростиглий. Вегетаційний період від сходів до збору зелені — 20-25 днів. Рослина формує невеликий кущик висотою 25-40 см з тоненьким розсіченим листям. Соковите листя використовують для приготування різних салатів, як гострий гарнір до м'ясних та рибних страв. Наявність своєрідного сполучення ефірних масел, вітаміну С, каротину, вітамінів групи В та мінералів роблять цю культуру дуже цінною для споживання.

Салат Рукола — рослина невибаглива до умов вирощування. Оптимальна температура для розвитку — +18-20°С. Культивується у відкритому грунті, під плівковим укриттям, а також в якості горщечкової культури в кімнатних умовах. Рукола — рослина світлолюбива, тому для вирощування обирають сонячні ділянки. Догляд полягає у помірному поливі, прополюванні та розпушуванні грунту.

Норма висіву: 0,2-0,3 г на 1 м².

Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.

Ширина міжрядь: 20 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading