Цибуля Штутгартен Різен

Цибуля Штутгартен Різен
Цибуля Штутгартен Різен

Фасовка: 2гр

Цибуля Штутгартер Різен — раньостиглий, урожайний сорт стійкий до борошнистої роси, низьких температур і стрілкування, добре зберігається. Вегетаційний період — 95-100 днів. Великі цибулини, маса яких від 100 до 150грам, мають плоско-округлу форму. Вони покриті щільними золотисто-коричневими лусочками. Приємний напівгострий смак дозволяє вживання в свіжому вигляді. Цибуля Штутгартен Різен має високий вміст вітаміну С, також високий вміст сухих речовин. Ця цінна властивість дозволяє виконувати приготування сухих або заморожених заготовок. Урожайний сорт стійкий до борошнистої роси, низьких температур і стрілкування, добре зберігається.

Сіяти треба як найраніше, оскільки при висіві в пізні строки сходи бувають зрідженими, цибулини не достигають, різко знижується урожай. Добрі результати дає сівба насіння під зиму, перед замерзанням ґрунту. Сходи на таких посівах з’являються на 8—10 днів раніше, рослини інтенсивніше ростуть, цибуля достигає на 12—15 днів швидше, ніж при сівбі рано навесні. Догляд за посівами полягає у своєчасному розпушуванні ґрунту, знищенні ґрунтової кірки і бур’янів, формуванні густоти та захисті від шкідників і хвороб. До формування густоти приступають, коли утворюється другий справжній листок.

Норма висіву: 1,5-2г/м2.

Глибина загортання насіння: 2-3см.

Ширина міжрядь: 30см

Відстань між рослинами: 10-15см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading