Буряк столовий Бордо

Буряк столовий Бордо
Буряк столовий Бордо

Фасовка: 5г, 10г, 20г, 40г, 100г

Середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди кулястої форми масою 250-450 г, заглиблені в грунт приблизно на половину, легко вириваються. М’якоть темно-червоного кольору, соковита і солодка. Це один з кращих сортів для використання в кулінарії, в т.ч. для консервування.

Коренеплоди мають високу лежкість, добре зберігаються до весни, не втрачаючи смакові та товарні якості.

Даний сорт буряка стійкий до захворювань, вимогливий до родючості грунту. Теплолюбива культура, сходи не переносять заморозків. Буряк вразливий до внесення калійних добрив та золи. Буряк столовий Бордо віддає перевагу родючим, суглинистим та супіщаним ґрунтам. Догляд полягає у розпушуванні міжрядь, прополюванні та проріджуванні сходів. Оптимальна температура для росту — +15-23°С. Вегетаційний період — 90-105 днів.

Норма висіву: 1-2 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 3-4 см.

Ширина міжрядь: 45 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading