Буряк столовий Опольський

Буряк столовий Опольський
Буряк столовий Опольський

Фасовка: 5г, 10г, 20г, 40г, 100г

Сорт столового буряка, що відзначається високою врожайністю. Коренеплід циліндричний, м'якоть інтенсивно-червоного кольору, дуже смачна і соковита. Рекомендується для зберігання в осінньо-зимовий період та переробки.

Сорт вибагливий до родючості і вологості грунту. Насіння буряка висівають, коли грунт прогріється до +6-8ºС. Сходи не переносять заморозків. При догляді за посівами головне — боротьба зі шкідниками і бур'янами весь період. Оптимальна температура для росту — +15-23оС. Вегетаційний період — 110-120 днів.

 Норма висіву: 1-2 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 3-4 см.

Ширина міжрядь: 45 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading