Фасовка: 20н
Ранньостигла диня. Вегетаційний період — 68-72 дні. Дружно формує врожай та відрізняється тривалим та стабільним плодоношенням. Плоди овальної форми, масою 1,5-2,5 кг з тоненькою шкіркою жовто-зеленого кольору. М'якоть біло-жовтого кольору, соковита, дуже солодка та ароматна. Має неперевершений товарний вигляд. Сорт відрізняється високим стабільним врожаєм, транспортабельністю та стійкістю до хвороб.
Теплолюбива культура, тому насіння висівають у грунт при температурі повітря +18-20°C, а грунту не менше +12-16°C. При температурі нижче +15°C рослина припиняє ріст, а при подальшому зниженні температури відбувається відмирання кореневої системи.
Норма висіву: 0,2-0,3 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 2-4 см.
Ширина міжрядь: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |