Фасовка: 2г
Виробник: Clause Tezier, Франція
Редиска Джоллі — дуже ранній сорт для всесезонного вирощування. Вегетаційний період — 25-28 днів. Коренеплоди яскраво-червоного кольору, округлі, діаметром 3-4 см, соковиті, не трухлявіють, добре зберігаються протягом тривалого періоду. М'якоть редиски біла, ніжна на смак, не гірчить. Корінець тоненький і короткий.
Рекомендується для вирощування у відкритому грунті. Сорт редиски Джоллі — всесезонний, використовується для повторного висіву. Насіння на грядках висівають розкидним, вузькорядним або широкосмуговим способом. На літніх посівах глибину загортання насіння збільшують до 3-4 см. До і після сівби ґрунт ущільнюють. Культура холодостійка. Вимоглива до вологи та легких родючих грунтів. Насіння проростают при температурі +2-4°С. Оптимальною для формування коренеплодів температурою є +15-18°C. Догляд за посівом починають з руйнування ґрунтової кірки, особливо на важких ґрунтах. Після з'явлення поодиноких сходів посіви обробляють проти хрестоцвітної блохи. При запізненні з цим обробітком сходи протягом 1-2 днів можуть загинути. Найбільше шкодить блоха у теплі сонячні дні. Збирають редиску в 2-3 строки, коли коренеплоди досягнуть товарних розмірів (1,5 см у діаметрі). Вибрані рослини в'яжуть у пучки і використовують за призначенням. Не слід зберігати редиску в теплому приміщенні, бо коренеплоди випаровують багато води і втрачають товарну якість. Не рекомендується надмірно розтягувати строки збирання редиски, бо коренеплоди швидко переростають, трухлявіють і стрілкують. Зберігають коренеплоди редиски у холодильниках при температурі +2-3°С і відносній вологості 85-90%.
Норма висіву: 1,5-2,0 г/м.кв.
Глибина загортання насіння: 1-3 см.
Ширина міжрядь: 7—10 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |