Фасовка: 2г, 10г
Виробник: Bejo Zaden B.V., Нідерланди
Редиска Рудольф — ранньостиглий, слабо облиственний, холодостійкий, високопродуктивний сорт. Вегетаційний період — 18-20 днів. Коренеплід круглий, діаметром 3-4 см і масою 25 г, з блискучою поверхнею, тонкою шкіркою яскраво-червоного кольору. Соковита і біла м'якоть, без гіркоти і здатністю тривалий час не втрачати пружність. Листя невеликі, короткі, до 15 см. Редис негативно переносить надмірну кількість азотних добрив і велику концентрацію органічних добрив в грунті.
Редиска Рудольф вимоглива до вологи та легких родючих грунтів. Насіння проростає при температурі +2-4ºС. Оптимальною для формування коренеплодів температурою є +15-18ºС. Посадку проводять за схемою 15х60 см. Для отримання врожаю редиски протягом усього літа посів насіння повторюють кожні 2 тижні. При літніх посівах редису потрібно пам'ятати, що він швидше дозріває і урожай вже можна збирати через 20 днів після посіву. Крім того при літніх посівах сходи редису страждають від хрестоцвітних бліх. Зниженню кількості цих конкурентів сприяє підтримання грунту у вологому стані. Після появи сходів редису їх потрібно опилить деревною золою і тютюном (1: 1) або обприскати розчином від шкідників.
Редис стрілкується при довгому світловому дні, тому можна штучно скоротити тривалість дня, вкриваючи грядку з редискою непрозорим навісом з сьомої години вечора до сьомої години ранку. Інші причини стрілкування редису — посів при високих температурах, недостатній полив, загущення посівів.
Норма висіву: 1,5-2 г / м ².
Глибина загортання насіння: 2-3 см.
Ширина міжрядь: 15см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |