Фасовка: 10н
Середньопізній. Рослина довгоплетиста, має округло-гранчасте стебло, злегка опушене листя. Плодоніжки чотиригранні, борознисті вкриті жорсткими ворсинками. Плоди видовжені, грушеподібні з видовженою верхньою частиною. М'якоть гарбуза солодка (містить 0,8-11% цукру), без волокон, щільна, смачна та запашна. Використовується для виготовлення соків, пюре, у кондитерських виробах, для дієтичного харчування.
Мускатний гарбуз необхідно вирощувати на сонячних ділянках, бажано через розсаду. Віддає перевагу родючим та вологим грунтам. Насіння висівають в горщики з середини квітня. Розсаду висаджують в грунт в другій половині травня квадратно-гніздовим способом. Вегетаційний період—110 днів.
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 5-7 см.
Ширина міжрядь: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |