Гарбуз Мускатний

Гарбуз Мускатний
Гарбуз Мускатний

Фасовка: 10н

Середньопізній. Рослина довгоплетиста, має округло-гранчасте стебло, злегка опушене листя. Плодоніжки чотиригранні, борознисті вкриті жорсткими ворсинками. Плоди видовжені, грушеподібні з видовженою верхньою частиною. М'якоть гарбуза солодка (містить 0,8-11% цукру), без волокон, щільна, смачна та запашна. Використовується для виготовлення соків, пюре, у кондитерських виробах, для дієтичного харчування.

Мускатний гарбуз необхідно вирощувати на сонячних ділянках, бажано через розсаду. Віддає перевагу родючим та вологим грунтам. Насіння висівають в горщики з середини квітня. Розсаду висаджують в грунт в другій половині травня квадратно-гніздовим способом. Вегетаційний період—110 днів.

 Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 5-7 см.

Ширина міжрядь: 70 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

 

Loading