Фасовка: 3г, 10г, 20г
Середньостигла столова морква. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості — 100-120 днів. Коренеплоди циліндричної форми, оранжевого забарвлення, завдовжки 15-18 см, вирівняні, гладенькі, масою 100-170 г. М'якоть червоно-оранжевого кольору, ніжна, соковита, солодка, з високим вмістом каротину і вітамінів. Придатний для споживання у свіжому вигляді, переробки та довготривалого зберігання. Високоврожайний.
Столова морква — культура вимоглива до вологи та родючих, пухких грунтів. Високі врожаї моркви Лосиноостровської одержують на легких суглинках або супіщаних грунтах з глибоким орним шаром і помірним зволоженням. Насіння проростає при температурі +4оС, сходи переносять температуру -2оС.
Норма висіву: 0,4-0,6 г на 1 м2 або 20 насінин на 1 пог. м.
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 30 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |