Перець Ода

Перець Ода
Перець Ода

Фасовка: 30н

Надранній сорт солодкого перцю. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості — 110-115 днів. Рослина низька з плодами незвичного фіолетового забарвлення. Плоди середнього розміру, конусоподібної злегка заокругленої форми, масою 70-90 г. В технічній стиглості має фіолетове забарвлення, пізніше набуває насиченого багряно-коричневого кольору. М'якоть щільна, соковита, смачна товщиною 5-7 мм. Використовують у свіжому вигляді та для переробки.

Перець Ода стійкий до несприятливих умов навколишнього середовища і придатний для вирощування як у плівкових теплицях, так і у відкритому грунті. Оптимальна температура росту — +20-25ºС. Потребує легких, родючих грунтів. Краще росте на супіщаних і суглинистих грунтах. Догляд полягає у прополюванні, поливі та підживлюванні рослин.

Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м².

Глибина загортання насіння: 2 см.

Ширина міжрядь: 60 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading