Фасовка: 30н
Надранній сорт солодкого перцю. Вегетаційний період від сходів до біологічної стиглості — 110-115 днів. Рослина низька з плодами незвичного фіолетового забарвлення. Плоди середнього розміру, конусоподібної злегка заокругленої форми, масою 70-90 г. В технічній стиглості має фіолетове забарвлення, пізніше набуває насиченого багряно-коричневого кольору. М'якоть щільна, соковита, смачна товщиною 5-7 мм. Використовують у свіжому вигляді та для переробки.
Перець Ода стійкий до несприятливих умов навколишнього середовища і придатний для вирощування як у плівкових теплицях, так і у відкритому грунті. Оптимальна температура росту — +20-25ºС. Потребує легких, родючих грунтів. Краще росте на супіщаних і суглинистих грунтах. Догляд полягає у прополюванні, поливі та підживлюванні рослин.
Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м².
Глибина загортання насіння: 2 см.
Ширина міжрядь: 60 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |