0 коментарів
Пеларгонія зональна (садова)

Пеларгонія зональна (садова). Висівається в пухкий субстрат з низьким вмістом поживних елементів (торф). Насіння присипають тонким шаром субстрату або вермикуліту і накривають ящики склом або плівкою, що допомагає підтримати необхідний рівень вологості, а також зменшити втрати при проростанні.

0 коментарів
Вербена гібридна: технологія вирощування

Verbena x hybrid - Вербена гібридна Obsession F1. Від посіву до цвітіння проходить 10 - 14 тижнів. Рослини закладають квіткові бруньки через 18 - 24 днів після посіву (стадія 4 - 6 справжніх листків). Вербена чутлива до тривалості дня. Час і високий рівень освітлення запускають ініціацію цвітіння.

0 коментарів
Сальвія блискуча на вашій клумбі

Сальса нейтральна до тривалості дня. Ініціація цвітіння відбувається на 18 - 21 день, що відповідає стадії 3 - 5 справжніх листів. Посів проводиться в чистий торф'яний субстрат. Насіння можна присипати тонким шаром крупнозернистого вермикуліту, що допоможе підтримати необхідний рівень вологості.

0 коментарів
Петунія - секрети вирощування

Петунія відноситься до сімейства пасльонових, налічується 25 видів. Батьківщиною петуній є Центральна і Південна Америка.